PoxiPol Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Powiem tak nauczylem sie tego z reszty wypadkow. Zrob dobra gre sam. Jak sie ludzia spodoba, bedziwesz na "laurach". Wtedy wykorzystaj czas, rozpocznij nowy lepszy projekt, i WTEDY szukaj ludzi. Nikt byle jakiego kota w worku nie wezmie : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 A jak mam wydać dobrą gre skoro grafiki robić nie umiem hmm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 otoz, gra to nie tylko grafika. Np, Just Snake kogokolwiek to tam bylo. Czy tam grafika byla super? nie wszystko bylo z neta (oprocz wezy), tak samo z muzyka. A gra byla super. Ja np bym chcial zostac grafikem dla takiego programisty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 No to możesz poszukać jakieś kolesia z ambitnym projektem. OFFTOP: Oj PoxiPol uważaj jeszcze jeden post i dopadnie cie bestia. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Tada, oto temat, w którym poszukujemy kompozytorów. Kilka zasad : Dla szukających : 1. Pokaż trochę ze swojej gry, przecież dobry muzyk nie będzie się marnował w nędznej grze. 2. Napisz czego potrzebujesz lub "zatrudnij" muzyka do projektu i dogaduj się z nim we własnym zakresie. 3. Nie myśl, że tutaj nie obowiązuje REGULAMIN! Dla muzyków : 1. Tym razem Ty pokaż na co cię stać :) 2. Jeśli ktoś Cię zatrudni do projektu dogaduj się z nim we własnym zakresie. 3. Jeśli ktoś prosi o wykonanie jednego utworu, a Ty jesteś w stanie go wykonać - zrób to. 4. Tutaj obowiązuje REGULAMIN! No to by było na tyle. Niestosowanie się do obydwu, razem lub z osobna, regulaminów = warn. No i jeszcze jedno : Nie masz konkretów, to wyjdź :) PhoenixPL : Witajcie! Szukam kompozytora na "stałe", który tworzył by muzyke do naszej gry. Chodzi mi o pare utworów takich bardziej smutnych i bardziej "wesołych". Proszę o kontakt GG: 7755107. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi