ComeX Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 gra w to ktoś (chodzi o wersję 1) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Ja bym na Twoim miejscu w tym przypadku na końcu zdania postawił znak zapytania, oraz rozwiną wypowiedź, uwzględzniając po co mi jest potrzebna odpowiedź na zadane pytanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ComeX Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Ok. Gra ktoś w Savage battle for newerth ? pytam się ponieważ szukam ludzi do klanu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Ja grałem, nawet na Linaksie się da ; D Niestety już sprzętu do gry nie mam ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 //Edit Nieważne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi