Phoenix Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Witajcie. Wczoraj podczas włączania kompa wywaliło mi jakiś raport o błędach i po tym nie moge otwarzać żadnej muzyki. Tak się dzieje zaraz po uruchomieniu kompa i wejściu na pulpit. A w gm'ie pisze "Failed to initialize Direct Music Audio" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Zainstaluj na nowo DirectX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 LOL marmot żartujesz? Zainstaluj na nowo sterowniki od karty dźwiękowej. Też taki komunikat miałem jak nie zainstalowałem po formacie dźwięku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 LOL marmot żartujesz? LOL ra3l, wiesz że taki błąd wyskakuje nie tylko przy braku sterowników karty dźwiękowej, ale także przy tym jak są zepsute DLLki DirectXa odpowiadające za dźwięk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Ściągnąłem DirectX 9.0b, ale problem nie został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 To zrób tak jak mówił Ra3l, czyli przeinstaluj sterowniki od karty dźwiękowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 To tez nic nie dało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Sprawdz w panelu sterowania -dzwiek-urzadzenia i zobacz moze cos sie pomieszalo. A jak to nie pomoze to Start- wszystkie programy-Akcesoria-rozrywka-regulacja glosnosci- I zobacz czy cos nie jest wyciszone itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 @UP: Pisze że nie ma odpowiednik narzędzi miksujących i żebym wszedł do Panelu Sterowania, Drukarki i inne urządzenia i Dodaj urządzenia <_<... Edit: Problem rozwiązany. W zakładce z mają kartą dźwiękową dałem Sterownik a następnie przywróć sterownik. To rozwiązało sprawe ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi