megaman Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 potrzebuje grafiki prezencików rozmiar 10 x 10 jak już ktoś zrobi to niech da kilka z różnymi kolorami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Woohoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megaman Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 dzięki nie wpadł bym na ten pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megaman Opublikowano 29 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 przepraszam za double posta ale nie chcę zaśmiecać forum nowymi tematami Więc w takim razie potrzebne mi są dziury po wybuchu granatu rozmiar 40x40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Ale w czym ta dziura? w trawie? w piachu? w betonie... Bo jak by nie było to ma ogromne znaczenie. Edit: Z tego co wiem masz prawo do odświeżenia swojego tematu, jeśli masz coś istotnego do dodania. Dobrze mówię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megaman Opublikowano 29 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 w trawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Na forum w przykładach jest mój przykład: XeDI NuKaboom. W nim jest obiekt crater oraz sprite krateru, wraz z maską alpha. Zapożycz sobie obiekt wraz ze sprite'ami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megaman Opublikowano 29 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 dzięki zaraz sprawdzę Edit1: Dzięki Psichix ładne przeskalowałem i jest spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi