Arion Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Ściągnąłem to Tymona mmo tylko chcialbym z tego zrobic strzelanke, a nie wiem jak zrobic ruch pocisku i w ogole. Wytłumaczyłby mi ktoś poszczegolne mplay-e i o co z nimi chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 hmm wytlumaczyc mplaye? Przeanalizuj przykład i jak sa wysyłamne x i y playera pocisk robisz normalnie jak w singlu a przesyłasz jego pozycje ot cała filozofia. Funkcje masz w gmowym helpie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Mówiąc szczerze i z góry, skoro nie potrafisz strzelania zrobić, to sobie odpuść. Długa droga przed tobą, a przerabianie przykładów to najgorsza ścieżka :closedeyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi