Firemark Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Potrzebuje pilnie skompilowane liby Clanlib 8.0 pod mingw32 . Sam clanlib niechce mi się kompilować , kombinuje już od kilku godzin i mam dość :/ Próbowałem skopiować z /usr/lib do /usr/i586-mingw32msvc/lib ale to nic nie dało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Jakiś ouput z kompilacji? Jak kompilujesz? Makefile? Jeśli tak to daj. ; P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
progio! Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Do kompilacji takich bibliotek potrzebujesz na Windowsie środowiska zgodnego ze standardem POSIX. Polecam Cygwina. Na necie znajdziesz na pewno manuala jak dokonać kompilacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Ja też próbowałem przez MSYS, ale nic to nie dawało. Spróbuj cygwinem jak mówi mój przedmówca :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi