g-Enjoy Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 PNG: I dla tych co wolą "jotpega": Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Fajny, ale zbyt duzo w tym pracy nie widac. Niebieski. Dobra zaladowal sie, zapisz w JPG bo nie bede czekal. "Being simple is being pro", heh gdyby wszyscy Simple byli pro to swiat by umarl z pychy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 21 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 @up: A czego Ty chcesz od mojego hostingu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 @up: A czego Ty chcesz od mojego hostingu? Jotpega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 21 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 @up: Toż to peengie najwyższej klasy! :[ Na jakości mi zależy, nie na szybkości! Do piekła Ci się śpieszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Heh, mam bete, muszę powiedzieć, że widać że dużo się zmieniło w stosunku do pierwszej bety jednak narazie wyszukuje czy są błędy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 21 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Pracuj pracuj bass, zrobisz jakąś dobrą muzykę i jesteś już u nas :) (Warunki zachowania też są). Ale jeden wybryk i wylecisz jak soldier ze swoją rakietnicą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Jakby ci zależało na jakości to dałbyś screenshot gry a nie całego desktopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 21 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Aż takich detali chcesz? :o * Bagno nie może się doczekać zbanowania grabarza na chacie w multi TLOA za spam ]:-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Przydalby sie filmik. Bo na screenach te promienie wcale mi sie nie podobaja. Jesli sie one mienia jakos fajnie to bedzie naprawde niezly pomysl. Tylko ukonczcie te gre i nie zajmujcie sie narazie portem na X360. Co wam to da? Osobiscie co jakis czas pogrywam sobie w TLOA, nawet takiego ladnego screena zrobilem ;) https://gmclan.org/uploader/1236/tloapng.png @Down W takim razie super :) czekam na kolejny teaser i public bete ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 22 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 No tak Kamil. Ten poziom jest po prostu dziwny, też mam ten problem i chyba każdy z nas. Grożono mi śmiercią jeśli pokażę wam Teasera #3, chcemy nagrać nowy po dodaniu wszystkiego. A uwierzcie jest tego sporo. Te promienie się mienią :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi