Skovv Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Mam mały problem.No jakoś się wziąłem za te MPlay.I zrobiłem z przykłady Tymona Serwer i Klienta.Ale nie wiem czemu jak mam odpalonego klienta to się serwer nie włącza i na odwrót.Może ktoś zobaczyć czemu? z góry thx Link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Tzn, jak? Ja sciagnełem odpalilem serva nacisnelem tak potem klienta tez wcisnelem tak i wszystko dziala nic sie nie wylaczylo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muchaszewski Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 U mnie tak samo jak u Hunter'a musisz mieć coś z windowsem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Nom.Restart i all działa... thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi