t1theone Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 co wpisywac w nawisie ? jak to zrobic ? aha i jeszcze jedno ! jak wstawic model 3d ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Heh, wiesz co? Po pierwsze - w artykułach na gmclan masz spolszczony rozdział helpa dot. pisania w 3D. Po drugie - http://www.gamemaker.nl/tutorials/fps.zip - bardzo przejrzysty tutorial jak zrobić grę FPP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 A najlepiej bedzie jak skorzystasz z mojego przykładu- Walka turowa 3d. Tam wiele zagadnień w 3d jest poruszonych, a wszystko opisane jest po polsku. Miliony ludzi już skorzystało-dołącz do nich. Stań się posiadaczem Walki turowej 3d! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t1theone Opublikowano 4 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Ale mi chodzi o samochodowke ! a pozatym z tamtego korzystalem tylko nie wiem co wpisac w nawiasach ! np jak jest (x,y,z) wiem ze to są wspolrzedne ale czego to wspólrzedne i z kad je wziasc ?? i gdzie to wszystko wpisywac ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi