Skovv Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Siema.Kiedyś w download był taki super programik do zmiany klocka na kod :]już niestety nie ma :/ może ktoś go ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Nie chcę Ci się szukać... https://gmclan.org/index.php?sciagnijplik=40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 szukalem wczoraj...nie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 szukalem wczoraj...nie bylo Wyszedł sobie na chwilę? :mellow: Pliki -> Game Maker -> Narzędzia - Action Decoder 2006 - Action Decoder 1.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 hmm widziałem go ale myślałem że to nie ten...w sumie to nie wiedziałem który to xD dziex :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi