sfinkss Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 http://www.speedyshare.com/699353184.html pobierac do woli, jak sie spodoba albo nie, to pisac;0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set18 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 fajne moge użyć tego dancefloor do gry ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 możesz;) tylko napisz ze moje;p PS i wyslij mi potem link z grą^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set18 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Ok dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 ochydna ta muzyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 No przynajmniej lepsza od twojej <_< Ale ogółem nie jest fajna my wey do kitu a dance floor fajnie się zaczyna a później tylko pogarsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 No przynajmniej lepsza od twojej <_< Ale ogółem nie jest fajna my wey do kitu a dance floor fajnie się zaczyna a później tylko pogarsza. czemu lepsza od mojej? w mojej jest jakieś sens i płynne przejścia bitów a tutaj straszny chaos,słyszałeś moja w ogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 macie racje^^obydwie w ogole nie pasują czesciami o siebie, w kazdym 10-sekundowym kawałku jest co innego, chociaz mi najbardziej sie podoba koncówka dancefloor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi