Grabarz Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Witam, przedchwilą zauważyłem że coś dzieje się z moim dyskiem... http://img440.imageshack.us/my.php?image=beztytuutz7.png WTF? EDIT: Po kliknieciu prawym mychy na dysk pojawiają się opcje Otwórz i Autoodtwarzaj, opcja Autoodtwarzaj jest na 1 miejscu czyli uruchamia sie po 2krotnym kliknięciu, a opcja otwórz jest ok, niewiem co się stało, ktoś wie jak pozbyć się tego autoodtwarzania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Coś włączałeś/ ściągałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 9 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Coś włączałeś/ ściągałeś? ...spolszczenie do GTA San Andreas którego NIE wpychałem na ten dysk EDIT: Teraz pisze że ten dysk nie jest prawidłową aplikacją systemu win32... EDIT2: Już OK, załatwiłem combofixem, temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi