martinstw Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Witam! Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć w jaki sposób pobierać (JS lub PHP) zdjęcia z podpisami z folderu znajdującym się na dysku komputera na stronę internetową, a konkretnie do komórki tabelki? Czyli mam komórkę o ustalonej wysokości i szerokości. Jak kliknę 2 razy w obszar komórki to pojawi mi się przycisk "pobierz zdjęcie" i wybieram zdjęcie z folderu ze zdjęciami, a następnie umieszczam w komórce. Podpis albo mogę pobierać z plików tekstowych w folderze, albo mieć na stałe komórkę z miejscem do wpisania podpisu. Na koniec żeby była możliwość poprzez ponowne 2- krotne kliknięcie w komórkę dodawania obok nowych komórek z niewidocznymi przyciskami do pobierania zdjęć. Na razie mam taki kod: <script type="text/javascript"> function wstaw( obj ) { obj.innerHTML = 'galeria1'; } </script> <form name="galeria1"> <table border=1><tr><td ondbclick="wstaw( this )" width=200px height=200px></td></tr></table> </form> Może wie ktoś jak ten problem rozwiązać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi