drobiu Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 ej założyłem temat,bo mam już te 7 lat i wkraczam w świat dorosłych no i znam się na kilku sprawach,no wiecie kapusta,bociany i mikołaj,więc mam takie pytanie czy jestem dojrzały? a jeśli nie to co mam zmienić żeby być menszczyzną ? piszcie też czy wy jesteście dojrzali,jak wam sie zdaje...a tak w ogóle mama powiedziała mi ostatnio jak poszłem do sklepu i wróciłem,że jestem dojrzały bo nie podkradłem reszty :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Nie, nie jesteś dojrzały, bo nie umiesz się wypowiedzieć na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Poczekaj jeszcze troszkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 7 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Nie, nie jesteś dojrzały, bo nie umiesz się wypowiedzieć na forum. ty chyba też nie jesteś,bo tego nie potrafisz,ograniczasz się do 1 zbędnego frazesu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 hahahahahahaha :D jak masz włosy pomiędzy palcami u rąk to jesteś dojrzały :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 no albo pióra łonowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 lub też brodę na klacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 omg jaki głupi temat. Nie jesteś dojrzały, bo jesteś kurczakiem. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Przyjrzyj się swoim postom, nie jesteś dojrzały :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Ić się powieś. Będziesz nie tylko menszczyzną, ale też bohaterem ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 7 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 i tak wiem,że jestem dojrzały bo mam mieśnie a wy nie jesteście,bo nie widzicie,że ja jestem i mam już dziewczynę i robię z nią randki,filmy oglądamy gdzie się strzelają i biją :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 i tak wiem,że jestem dojrzały bo mam mieśnie a wy nie jesteście,bo nie widzicie,że ja jestem i mam już dziewczynę i robię z nią randki,filmy oglądamy gdzie się strzelają i biją :thumbsup: A ja jestem James Bond i podnosze góry małym palcem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 To po co zakładasz takie wątki? Nie, ratujcie mnie ._. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 To po co zakładasz takie wątki? Nie, ratujcie mnie ._. Bo się nudzi "menszczyźnie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi