Headcrab Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Czesć mam taki problem znalazłem skrypt w FAQ do robienia ruchu rodem z GTA w Gm'ie zrobiłem wszystko jak trzeba i gdy pojazd jest skierowany np.prawo klikam do przodu i do tylu to on jedzie na góre i na dół nie umiem po prostu tego rozgryść gdy wróce do domu(jesten gdzie indziej) podam Plik .exe tej aplikacji :wheelchair: prosiłbym o szczerą odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 hmm. może sprit auta masz źle ustawiony. Ustaw auto żeby początkowo było zwrócone przodem w prawo. To powinno pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Headcrab Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 hmm. może sprit auta masz źle ustawiony. Ustaw auto żeby początkowo było zwrócone przodem w prawo. To powinno pomóc sprit ma dokładnie 35 klatek tyle co powinien ustawiłem clockvise i dalej klapa :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Czy pierwszy kadr (0, nie 1 ani 2, 0) ustawiony jest w prawą, nie lewą, prawą stronę? Jeśli nie to podaj kod, bo pewnie w nim namieszałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 sprit ma dokładnie 35 klatek tyle co powinien ustawiłem clockvise i dalej klapa :crying: Ale nie o to chodzi, klatki nie mają znaczenia. Ustaw pojazd przodem w prawą stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 To ja jeszcze dodam, że w ten sposób: Maska samochodu skierowana w prawą stronę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 a czy tam nie trzeba czasem ustawić counter-clockvise i maska auta w prawo..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 sprit ma dokładnie 35 klatek tyle co powinien ustawiłem clockvise i dalej klapa :crying: może spróbuj zrobić odbicie lustrzane albo zobaczyć pod maską tzn w dól auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcgluszak Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Sprawdź sobie direction i podaj kod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Headcrab Opublikowano 7 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 hmm. może sprit auta masz źle ustawiony. Ustaw auto żeby początkowo było zwrócone przodem w prawo. To powinno pomóc dzięki działa teraz jesteś spoko ziom na tym forum można polegac :thumbsup: temat można zamknąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi