K-Devil Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Jak w 3D GM'ie zrobić kolejny level ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Wybacz mi to sprostowanie: to jest forum poświęcone programowi "GameMaker", a nie "The 3D Game Maker" ;) ale moge Ci odpowiedzieć na to pytanie odnośnie GameMakera - niczym sie to nie róźni od "zrobienia kolejnego levela" w trybie 2d :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Devil Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 super dzięki za odp. ale nic nie skumałem :rip: :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Pytanie dość ogólne. Sprecyzuj, a być może będę w stanie ci pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 To moze najpierw: z jakiego programu w koncu korzystasz?: "Game Maker" czy "THE 3D GAME MAKER" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Mi sie wydaje ze chodzi o "The 3D Game Maker" poniewaz skoro grzebie w 3D(Zwykly GM) to jest raczej nie mozliwe zeby przy takim poziomie programowania nie wiedziec jak zrobic 2 room i dac klocek... no chyba ze to jakis silnik 3D obslugiwany przez pseudo programiste ktory potrafi tylko wlaczyc i wylaczyc gm'a:P PZDR |-U'H'T-| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi