Phoenix Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Tytuł: Cursor The Traveler Gatunek: Logiczna (?) Opis: W grze wcielasz się w Cursora, który chce ocalić swój komputer. Gra ma mieć ponad 100 lvl, różne bonusy w stylu niewrażliwości na ściany. Download: Tu! Rozmiar pliku: 1,12MB Autorzy: Programowanie: PhoenixPL ( ew. Odgłos xD) Fabuła: PhoenixPL ( w sumie nie ma) Grafika: aktualnie nie moja lecz w fullu będzie wyłącznie moja Muzyka: aktualnie nie ma Screeny: PS: Po 10lvl trafiamy automatycznie do bonusowej planety i jak dojdziemy do pucharu cofniemy się do 6lvl. W zasadzie moja druga gra aczkolwiek tamtej pierwszej w ogóle nie można uznać za grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Gra dość fajna lecz w niektórych miejscach trochę trudnawa. Doszedłem do 6 etapu i dalej już nie umiałem. Mogło by być więcej gdyby gra była by bardziej skomplikowana a taką to chyba nawet na klockach ujdzie zrobić. 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Nie jest taka trudna jak wciśniemy klawisz F4, powinieneś wyłączyć tę opcję PhoenixPL , jak chcesz zrobić 100 poziomów to same bonusy nie wystarczą, np. co 10 poziomów powinieneś zmieniać kolor tych klocków, powinny być też pułapki, na piątym poziomie myślałem, że ten wysunięty klocek zacznie mnie zgniatać jak będę blisko niego. Jako przeszkody można dać wiatraki, w które się trzeba zmieścić, kulki o stałej trasie i odbijające się od wszystkiego. jak na to że to demo dam ci 3/5, zobaczymy co z tego wyjdzie i czy coś z tego wyjdzie, powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Dziękuje za opinie i pomysły. Ja bym chciał zapytać czy dobrze by było gdybym zrobił, że kursor nie może zbliżyć się do tej kulki bo inaczej zacznie tracić punkty. Wtedy gra stała by się ciut trudniejsza. @UP: Na pewno coś z tego użyję . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Sam nie wiem po co, ale przeszedłem całe. Szczerze mówiąc odradzam ci robienie 100 poziomów, bo mało kto je zobaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Myślę, że przy tych wielkościach map było by to dość trudne, jednak nie niewykonalne, możesz wprowadzić kilka trybów gry, np. time atack (na czas), domination (na punkty) i acrobatic (ilość zgonów) wtedy by to miało sens, acha i ukryj kursor, i zamiast niego wstaw coś adekwatnego, bo np. u mnie, na mojej rozdzielczości kursor zajmuje niewiele więcej niż sam klocek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Żeby nie było mówię, że będzie możliwość zapisu :). @UP: Myślałem o trybach, ale nie wiedziałem czy je zrobić. Teraz już wiem, żeby je zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Gra jest dość grywalna nie wiem jak zebrać bonus z 4 rundy ogólnie Phoenix mógłbyś się bardziej wysilić bo jak powiedział Egzekutor tę grę na klockach dało by się zrobić. Grywalność 3/5 Grafika 2/5 Klimat -/5 Ogólnie 3-/5 na zachęte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Mam do was takie pytanie. Czyklocki bonusowych dawać w innym kolorze niż te normalne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Gra jest dość grywalna BEST BE JOKIN NIGGER Wieje nudą. 2 z plusikiem, za to, że chciało Ci się te plansze wypełniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Myślałem, że będzie coś w stylu że jak myszka dotknie obiektu itd.. ale tutaj coś nowszego, obiekt podążający za kursorem, ale niestety to za mało aby dać ocenę wyższą niż 2. Lepiej stawiać na jakość, nie na ilość. Mi nie chciało się grać dłużej niż do 2 poziomu, więc po co robić ich sto? Dodaj coś co przyciągnie graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi