trolu122 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 jak zrobic aby sprite konczyl sie na ostatniej klatce i nie leciał dalej, tzn sprite ma 4 klatki i gdy dojdzie do 4 to koniec i tak zostaje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Jest takie coś jak animation_end, coś w tym stylu, i po prostu wtedy zmień speed na 0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 animation end : GML image_index-=1; image_speed=0; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 nie dziala :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 moze w Animation End GML image_index = 3 edit: sproboj dodac piątą klatke taką samą jak czwartą i zamiast image index 3 daj image_index = 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 lol trol, nie działa czyli że co ? nie zatrzymuje się ? Chodzi mi o mój kod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 ok sposób Farkraja działa dzieki ;) Misiek: animacja leciała dalej i jak sie skonczyla od nowa i w kółko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Mi kod miśka działa niewiem czemu tobie nie ED: to super :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi