zbysheck Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Znacie jakieś ciekawe gry na coop? Tylko takie na jednego kompa. Najlepiej coś w stylu X-men Legends, Powrotu Króla albo serii Lego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Jak masz pada, to można w Obscure 2 na dwie osoby grać. Nawet fajne toto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbysheck Opublikowano 31 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 powiedzmy że mam mało miejsca na dysku i powiedzmy że dlatego nie chcę dużych gier ;p ale właśnie o takie cuś mi chodzi jak to obscure Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Jazz Jackrabbit 2 miał tryb co-op na jednym kompie dla 2 lub więcej graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 @Up: To była gra... Można w niej grać w wyścigi, DM, na flagi i na diamenty. Tylko nie wiem czy jest darmowa (miałem na płycie, więc chyba nie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Nie napisał, że ma być darmowe, a to waży chyba z 50MB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 46 mb ale naprawdę warto :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi