Maxius Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Tytuł: Wirtualna perkusja Gatunek: Muzyczna Opis: Tak więc... po długiej przerwie postanowiłem zrobić coś nowego, prawdziwego i mojego. Jest to Wirtualna perkusja. Można na niej na razie tylko grać, oraz posłuchać dwóch próbek i włączać, wyłączać Hi-hat. Skład perkusji: Hi - hat -------------- Crash Tom 8" Tom 12" | | Werbel - Bęben basowy - Floor tom W tej wersji nie ma praktycznie niczego, dlatego umieszczam w zapowiedziach. W następnej wersji planuję zrobić: - Nagrywanie wygrywanego przez nas utworu, - Podkłady Jest to wersja 1.0. Możecie także sugerować różne pomysły, które mogę wprowadzić w następnej wersji. Autorzy: Programowanie: Maxius Fabuła: Maxius Grafika: Maxius Muzyka: Dźwięki bębnów z findsounds.com Screeny: Pre - Alpha - Beta Pobierz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Już myślałem że to coś lepszego,po ściągnięciu zwykłe dźwięki przypisane pod klawisze :/ ile to roboty? 2 minuty (trochę dłużej ze znalezieniem odpowiednich dźwięków) narazie nie oceniam bo nie ma co,a nie będę wlepiał niskiej oceny na start Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Moje zdanie zgadza się ze zdaniem Nikasa. Całkowite amatorstwo. Kolejna gra typu: "naciśnij 1, to będzie dźwięk trąbki, naciśnij 2, to włączy się dźwięk bębna"... <_< 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Przyjrzyj się programowi Hydrogen, wyciągnij wnioski z tego jak jest wykonany i wtedy bierz się za robienie perkusji na kompie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Walenie młotkiem w klawiaturę mogło by być fajne, ale ograniczmy się do pałeczek, co? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 No mogłeś zrobić to lepsze ale trudno masz 2/5. Dorób jeszcze jakieś tło i oczywiście dużo więcej dźwięków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Dzięki za wszystkie rady. Niedługo ukaże się wersja 1.1 już demo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Eh chyba nie wysiliłes sie za bardzo :D, na razie nie ma czego oceniac. Zobaczymy jak bedzie wygladac wersja finalna, ale trzymam kciuki bo niewielu decyduje sie na takie projekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Dla mnie może być - zrób więcej dźwięków. 3/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi