Markuz Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 <html> <body> <p id="p1">In my younger and more vulnerable years my father gave me some advice that I've been turning over in my mind ever since.<br /> 'Whenever you feel like criticizing anyone,' he told me, just remember that all the people in this world haven't had the advantages that you've had.'</p> <input type="button" value="Hide text" onclick="document.getElementById('p1').style.visibility='hidden'" /> <input type="button" value="Show text" onclick="document.getElementById('p1').style.visibility='visible'" /> </body> </html> Jak zmienić ten skrypt aby p1 było na początku hidden, bo jak wczytuje ten skrypt to dana warstwa jest juz pokazana, a chcialbym aby byla ukryta ;) EDIT: Już wiem! :D trzeba tak: <body onload="document.getElementById('p1').style.visibility='hidden'"> wtedy jak się stronka wczytuje to warstwa staje się przezroczysta ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zawsze można było użyć CSS :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 25 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 heh nie pomyślałem :P Albo myślałem że jak zrobię to w css to on będzie ciągle hidden :D hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 visibility może tylko ukryć element, ale on nadal tam będzie. Lepiej użyć display:block/none. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi