Dawka83 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Tytuł: Statek - Gra poprawiona!!! Gatunek: Platformówka Opis: Gra dzieje się w kosmosie. Gdy gram samemu przechodzimy po kolei misje w którym celem jest wyeliminowanie policji przez strzelanie do nich bombami. W multiplayerze gracze rywalizują ze sobą kto pierwszy zabije(zestrzeli) przeciwnika. Jest to moja pierwsza gra. Dodam jeszcze że wszystko tworzyłem za pomocą klocków a nie kody ( no może jeden skrypt mam). Download: https://gmclan.org/up4385_4_Statek.html Rozmiar pliku: 462KB Autorzy: Programowanie: Dawka83 Fabuła: Dawka83 Grafika: Dawka83 Muzyka: Dawka83 Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Gra nieciekawa, w dodatku grafika do kitu. Ale...jeśli to twoja pierwsza gra... to czegóż się spodziewać... Po naciśnięciu klawisza F1 podczas grania pierwszej misji, w celu dowiedzenia się o sterowaniu, wyskoczyło: Gratulacje!! Własnie przeszles grę Statek! Jak widzisz to wersja demenstacyjna... Możesz grac z przyjacielem w multiplayer. Odwiedz stronę: dawka83.cba.pl aby zobaczy czy mozna juz pobrac pelną wersje gry. -I dlaczego policjanci nie mogą nam nic zrobić? To jest wręcz BA NAL NE. -1 Level też nie daje poczucia wspaniałej rozgrywki. -Po wejściu do trybu multiplayer pojawia się okno pomocy, w którym napisane są wspomniane wcześniej gratulacje i automatycznie cofa nas do menu. Popraw to. Zamiast po kolizji z obiektem end_game dać show info, daj show message. 2/5- gdyby nie to, że to twoja pierwsza gra, było by 1. E: Zmieniłem zdanie, 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk24 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 1/5 I nie pisze się "przeszles" tylko przeszedłeś. A tak wogóle to "zawiesiłem" się na ścianie i niemogłem się uwolnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Nie weim jak się steruje więc wcisnąłem F1 aby sprawdzić pomoc a tam Gratulacje!! Własnie [b]przeszles[/b] grę Statek! Jak widzisz to wersja demenstacyjna... Możesz grac z przyjacielem w multiplayer. Odwiedz stronę: dawka83.cba.pl aby zobaczy czy mozna juz pobrac pelną wersje gry. przeszedłeś się piszę, ale nie załamuj się tylko popraw ten błąd bo zjadą Cię wszyscy na tym forum za ortografię. Jak mi wytłumaczysz czym się strzela to i o co w tej grze tak naprawdę chodzi to pogram i ocenię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Dzięki za rady.... Poprawie wszystkie te błędy. Poprawiałem grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk24 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 No fajnie że poprawiłeś błędy teraz pod F1 jest sterowanie ale gra i tak niezbyt ciekawa. Za poprawienie błędów dam 1.5/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi