^#$PAUL$#^ Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Chciałem zrobić grę platformową, ale coś nie wyszło i nie wiem co.Proszę o pomoc. :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zamiast Press Left daj po prostu Left... Albo najlepiej napisz własny ruch platformowy, bo zobacz, jak na GM'owym zarąbiście realistycznie ląduje... ;) Edit: Chyba - nie parzyłem na kod, ale znając życie mam rację... ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Hej ! Ruch zrób na evencie keyboard, a zmianę sprita na keyboard press :) A najlepiej zrób lepszy ruch platformowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^#$PAUL$#^ Opublikowano 24 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Kawałek idzie ,ale później się znowu zacina. A co mogę zmnienić w tym ruchu platwormowym? grawitacje? :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 I dawaj linki do PLIKU a nie do uploadera! I grawitacja nie ma nic do tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi