szpaq99 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 A mianowicie szukam przykładu strzelanki top-down w którym był shotgun i maszynówa i rzut granatem miałem ten przykład ale mi się niestety usunął z dysku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 to przykład psichixa, poszukaj znajdziesz link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 nie o ten przykład mi chodziło w tamtym przykładzie był obiekt granatlezy i jak go sie zebrało to miało się więcej granatów krew była zrobiona w 4 spritach i po szczeleniu w wrogra losowo wybierało sprita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Tak tyle że to co powiedziałeś w pierwszym poście dokładnie pasuje do przykładu PsichiXa więc trzeba było bardziej to rozwinąć. Jacy dzisiejsi ludzie są bardzo mądrzy. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 i co pomorze ktoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Ten? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 dziex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi