sfinkss Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Mam takiego laptopa: pentium 1,6 ghz 512mb ram Czy jego wydajność wpłynie znacznie na odtwarzania plików z tego dysku http://www.ceneo.pl/1927254 (planuje kupic) i czy wydajnośc kompa w ogole ma jakies wieksze znaczenie dla dysku? no bo zadziałac, to zadziałają razem? i drugie pytanie, nie mogę tych plików skopiowac na przenosny dysk, pokazuje ze za mało miejsca, a jest jeszcze 150gb wolnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Co do kopiowania plikow, to zobacz, czy przypadkiem nie masz na tym dysku przenosnym systemu plikow fat32 ktory ma ograniczenie na wielkosci pliku (max niecale 4gb). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 nie, jest ntfs; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Co do kopiowania plikow, to zobacz, czy przypadkiem nie masz na tym dysku przenosnym systemu plikow fat32 ktory ma ograniczenie na wielkosci pliku (max niecale 4gb). Dziwne, jak ja jeszcze miałem kompa z win98se to miałem dysk 12GB fat32 :o. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Curchack Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Dziwne, jak ja jeszcze miałem kompa z win98se to miałem dysk 12GB fat32 :o . Rozmiar pliku max. 4 GB, nie rozmiar dysku xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Moim zdaniem powinien se poradzić, aczkolwiek ważna jest sprawa wersji USB zainstalowanej na płycie głównej (USB 2.0 jest szybsze). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 A na ch** Ci 1TB? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi