Hobik Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Chcę sprubować zrobić grę 3D i niepiszcie mi tutaj postuw typu "najpierw naucz się dobrze robić gry 2D" bo każdy kiedyś zaczynał :) Czy znacie jakieś poradniki jak to zrobić?? i czy da się zrobić taką gre w GM 6.1 - niezarejestrowanej miaęłm giedyś GM 3D ale był głupi :) A jak nieznacie żadnych poradników to proszę o p[rzykład jakiejś prostej gry i jakim programem robić modele 3D abym mugł je potem wsadzić dso GM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 W niezarejestrowanym, to nie masz co próbować :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Najlepiej wykonać własny program do wykonywania modeli. Każdemu coś innego pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 Moim zdaniem, rób modele w byle czym, a potem konwertuj w programie Marzipan (link w newsach na stronie głównej). Także na stronie głównej, jest artykuł ze wszystkimi funkcjami 3D. Także chciałbym powiedzieć, że to już nie wiem który temat o 3D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi