Phoenix Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Witajcie moi mili mam pytanie odnośnie gry przeglądarkowo-flashowej Sokker. Gra w nią ktoś, jeśli tak piszcie nazwy drużyn. Jeśli ktoś chce zagrac to wchodźcie na www.sokker.org . Jakby co moja drużyna nazywa się FC Richpol i w A klasie jestem :P, ale już mam awans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Tja gram w tę grę chyba 4 rok ( miałem pare drużyn tylko odechciewało mi się grać). Gram w irandzkiej drugiej dywizji nazwa drużyny Football Club Newry, moje staty ligowe to 60-3 ;p awans bezpośredni do 1 dywizji bez baraży( jestem w top 4drugich dywizji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 No nieźle nieźle :D, gratulacje awansu. EDIT: Ale skład podobny do mojego :D, jak chcesz to możesz sobie kupic u mnie paru dobrych :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 jak sie zmienia polozenie graczy w tej grze :D mam beznadziejnego obronce na obronie i wspanialego bramkarza na ataku Oo ok znalazlem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 A jak się twoja drużyna nazywa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Durham United :D dopiero zacząłem, ale już kase pożądnie wydaje :D, w historii pisze ze moja druzyna kiedys FA na3 miejscu wygrala, ale niestety jestem narazie w 4 diwizji. Nie moge sie doczekac do 21.12, bedzie to moj pierwszy mecz Dacie jakies tipy czy cos?, narazie zachcialo mi sie kupic wspanialego trenera, i troche gorszgo assystenta. PS oplaca sie wydawac kase na rozbudowe stadionu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 No to już roztwoniłeś pieniądze na jakieś bzdety, na początku przez pierwszy sezon trenuje się tylko kondyche i potrzebny jest do tego trener ze skillem nieziemskim a reszta jak najsłabsza i bez asystentów.Btw po co się tutaj pytasz jak na sokker forum masz wszystko wyłożone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Asystenta wywal... szkółni narazie nie otwieraj bo się nie opłaca kup lepszego trenera. W zależności od tego jakiego masz bramkarza spraw sobie rezerwowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Ja w wakacje gralem w dosc ciekawa gre hmmm.... Goalunited chyba naprawde polecam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Tak, wiem odswierzam, ale mam takie pytanko. Oierwsze mecze FA, jak sie czujecie? Ja jestem przeciwko padston rovers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Po bezpośrednim awawnsie, będę grał teraz z byłym ligowym przeciwnikiem z którym raczej problemów nie będę miał, ale i tak pewnie w 2 lub 3 rundzie odpadne;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 A ja wygram!! Heh, marzenia glowna rzecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Mam pytanie, ile czasu czekaliście na potwierdzenie rejestracji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 5 sec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Co ty, w sokkerze trochę to trwa, admini muszą stworzyć nową drużynę w miejsce bota, ja czekałem około tydzień, ale to trwa 3 -5 dni max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 No cóż, przegrałem w pierwszej rundzie, ale moja drożyna ładnie broniła się. Popełniła tylko 2 fatalne błędy co pomogło wynikowi 2:0 :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 @Grabarz: Ja czekałem 2 dni. PS: W niedziele pierwszy meczyk z VI lidze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Ja już jestem zarejestrowany na tym ale jakieś to dziwne i nawet nie wiem o co w tym łazi help :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 No to zaraz jak się zalogujesz wyświetla ci się panel i po prawej masz napisane Świat - Wyświetla ci wszystkie kraje gdzie "jest" sokker Polska Szukaj - możesz na przykład wyszukać jakiegoś zawodnika/drużyne/menagera Transfery - możesz poszukać gości jakich chcesz sobie kupić Forum Zasady Plus - jakie Konto Premium Po lewej jest tak: (po kolei) Newsy Strona główna Twoi zawodnicy Mecze Trening Finanse Stadion Taki jakby sekretariat Poczta Resztę musisz sobie sam posprawdzać jak coś to pisz na gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 No to zaraz jak się zalogujesz wyświetla ci się panel i po prawej masz napisane Świat - Wyświetla ci wszystkie kraje gdzie "jest" sokker Polska Szukaj - możesz na przykład wyszukać jakiegoś zawodnika/drużyne/menagera Transfery - możesz poszukać gości jakich chcesz sobie kupić Forum Zasady Plus - jakie Konto Premium Po lewej jest tak: (po kolei) Newsy Strona główna Twoi zawodnicy Mecze Trening Finanse Stadion Taki jakby sekretariat Poczta Resztę musisz sobie sam posprawdzać jak coś to pisz na gg Nie o to mi chodzi <_<. Mówie tylko że nie wiem jak się tym obsłużyć :crying:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 No to mówię pisz na gg 7755107. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Nie chce robic kolejnego tematu, a zabardzo nie wiem gdzie ustawie wlasna taktyka i zawodnikow :) Pozdrawiam , Pablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Ja za to mam problem, podobny, zrobilem sobie wlasne ustawienie, i nie wiem gdzie je ustawic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Zasady się kłaniają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 @UP: Jakie zasady? Dajesz ustawienia na najbliższy mecz i tam na dole pisze na biało bieżąca taktyka i tam klikasz edytuj. Potem, klikasz na jakąś domyślą taktyke ustawiasz piłkarzy i dajesz save. Proste :]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 To nawet nie przeczytaliście zasad gry? Tam jest wszystko -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Phoenix. Tak zrobilem, ustawilem sobie graczy, nazwalem kliknalem save, a pni tak czy siak w tej samej pozycji sa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Hmm...to zagadaj na gg będzie lepiej :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi