hudy0070 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Jeżeli ktoś programuje w tym programie to mógłby dać parę cennych wskazówek może nawet małego tutka bardzo bym prosił. Chciałbym się nauczyć programować w czymś poważnym :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getStringFromObject Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 NetBeans? Zalezy do jakiego jezyka. Sam NetBeans to tylko bardzo rozbudowany edytor w którym możesz programować w Javie\C++\Pythonie itd. Napisz o jaki język ci chodzi i co chciałbyś w nim robić, bo od tego zależy czy netBeans ci sie wogole przyda. //Sam uzywam go do javy i jestem mega zadowolony, nie wiem co bym bez niego zrobil :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy0070 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 ja własnie też java ^^ kolega mi polecił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getStringFromObject Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 To ci sie przyda, zwlaszcza jak bedziesz chcial sie odwolac do klasy jakiegos obiektu ktory jest niewiadomo gdzie. A tak ogolnie, to netBeansa nie trzeba sie uczyc. Wystarczy ze znasz jezyk, a netBeans jest tylko po to zeby ci pomoc (autouzupelnianie skladni, domykanie nawiasow, kompilacja kodu na bierzaca...). Taki zwykly kompilator. Zreszta na stronie tego programu jest pare tutkow: strona netBeansa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy0070 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Wielkie thx tylko szkoda że te tutki po ang są ale może dam sobie jakoś rade, długo się w tym bawisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getStringFromObject Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Dlugo :P. Jak bedziesz mial problemy to mozesz pisac na priv a ja odpowiem albo nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 hudy0070, jest problem bo ty sam nie wiem czego od nas chcesz. xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy0070 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Chce małej pomocy na start xP, tak żebym mógł zobaczyć co i jak a dalej to jakoś pójdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi