Grabarz Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Temat: Konkurs na grę o tematyce szkolnej. Zasady: - musi być związane ze szkołą - jeżeli gra ma lvle, musi ich mieć co najmniej 8 - gra nie może być zrobiona na "odwal się" - nie może być to żaden "kacz de klałn" ani "złap kulkę" - gra ma mieć do 15mb Zakończenie: 19.12.08 Ocenia/ją: Zostanie utworzona sonda po zakończeniu konkursu. Pozwolenie otrzymane przez Ranmusa...żeby nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 A jest to zatwierdzone przez administratorów? Jeśli tak to byś napisał przez jakiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 I czy ktoś co wygra ten konkurs będzie nagrodzony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getStringFromObject Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Nie, zostanie ukarany... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 13 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Nie wiem kto zamknął temat, tak jest to potwierdzone przez Ranmusa, więc nie wiem o co chodzi, w regulaminie nie jest napisane że mam napisać kto wyraził zgodę. EDIT: Jestem chyba jeden z nielicznych osób, które przeczytały regulamin :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 2. Osoba organizująca konkurs powinna to wcześniej uzgodnić z redaktorem, moderatorem, bądź administratorem w celu dopuszczenia konkursu oraz ewentualnej korekt i ustalenia szczegółów. Brak zgody oznacza jednocześnie kasowanie tematu oraz karanie warnem. Nick osoby zezwalającej na konkurs koniecznie powinien znaleźć się w treści tematu. nie pisze? chyba jestes jedna z nielicznych osob ktore nie czytaja regulaminu :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 13 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 2. Osoba organizująca konkurs powinna to wcześniej uzgodnić z redaktorem, moderatorem, bądź administratorem w celu dopuszczenia konkursu oraz ewentualnej korekt i ustalenia szczegółów. Brak zgody oznacza jednocześnie kasowanie tematu oraz karanie warnem. Nick osoby zezwalającej na konkurs koniecznie powinien znaleźć się w treści tematu. nie pisze? chyba jestes jedna z nielicznych osob ktore nie czytaja regulaminu :o A sam jak robiłeś konkursy nie pisałeś kto ci pozwolił na utworzenie tematu. :twisted: Ehh...mój błąd, przepraszam wszystkich :P, ale teraz już jest napisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Temat:Najsmieszniejsza gra Zasady Gry musza posiadac smieszne teksty, moga smieszna grafike, i zakaz smiesznego sterowania biggrin.gif Niemozna uzywac czyjyc grafik albo grafik ktore zrobilismy wczesniej, wszystko musi byc fresh i orginalne (jakby ktos angielskiego nie znal "swieze") Zakaz przerabiania przykladow Zakończenie: 6.10.08 22.00 Ocenia/ją: Sonda bedzie, a admini i moderatorowie, oddaja 2 glosy, w sondzie i poscie Approved by Tymon a kysz a kysz demonie! to byl jedyny konkurs jaki otworzylem Oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Dobra, zamykam bo to bez sensu, i tak nikt się nie zgłosi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi