kemot00 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Yo...! Jak wstawić muzę w Room 2 ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 tak samo jak w room 1, 3 a nawet 4. GML sound_play(muza); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemot00 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 ja chyba nie kumam ;], gdzie mam wstawić? w objHero?? i Event Create Czy cODE?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megaman Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 zrób objekt np.: sound i daj w create ten kod i daj ten obiekt na room Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemot00 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 sound_play(muza); a te (muza) co mam zrobić?? format pliki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Masz przeciez folder sounds, dodajesz tam jakis, ladujesz w niego plik dzwiekowy, i potem dajesz to w argumencie sound_play. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi