Compi Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 W czym można najlepiej zrobić efekt eksplozji. Mam do wyboru: d3d, particle i Xenona. Jakieś pomysły? Jeśli możecie, to wesprzyjcie mnie kodem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zalezy na co glownie zwracasz uwage, czy na czesc graficzna, czy na behawioralna (w tym przypadku fizyczna). W xenonie mozesz uzyskac realistyczne zachowanie, ale czesc graficzna musialbys tak czy inaczej sam zrobic, bo nie udostepnilem jeszcze zadnej wersji z realnymi pod wzgledem graficznym eksplozjami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 11 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zalezy na co glownie zwracasz uwage, czy na czesc graficzna, czy na behawioralna (w tym przypadku fizyczna). W xenonie mozesz uzyskac realistyczne zachowanie, ale czesc graficzna musialbys tak czy inaczej sam zrobic, bo nie udostepnilem jeszcze zadnej wersji z realnymi pod wzgledem graficznym eksplozjami Jeżeli masz czas i chęci to możesz zrobić przykład. Kwestia graficzna mnie akurat nie interesuje. Chodzi mi o czystą eksplozję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi