Fallord Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Chciałbym aby podczas KOLIZJI po WCIŚNIĘCIU przycisku coś tam było. Jak to zrobić ? Przecież to dwa oddzielne eventy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 W evencie kolizji dać GML if ( keyboard_check() ) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 10 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Nie za bardzo wiem jak to zrobić, bo robię na klockach. Jakiś mały przykład z użyciem tego znajdzie się ? :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitero Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 na klockach nic dobrego nie zrobisz.Lepiej naucz się GML. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 10 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Ja ******** Nie, nie chce sie uczyć GML, na początku planuje zrobić coś na klockach ? Pasuje ? ;x A zrobię coś ######stego na klockach, co ty na to ? zresztą poprosilem o pomoc, a ty wyjeżdżasz z **** wie czym lololol. Brawo głupoty, Literowanie to nie cenzura. Warn. Woock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 kloc test variable variable : keyboard_check(vk_left) value : 1 operation : equal to oczywiscie w collision. No i pomiedzy akcjami jeszcze "start of a block" czyli gml-owy { oraz "end of a block" } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitero Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Przecież nikt nic nie każe. Ja po prostu daje Tobie dobrą radę, bo sam też robiłem na klockach i nic z tego mi nie wyszło. I tak na przyszłość- nie przeklinaj tyle bo się niedobrze robi jak się takiego posta czyta :/... A tak ogólnie to kieruj się radą Miśka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 10 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Skończ :X Działa misiu, wielkie dzięki ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 GML > Klocki :P Klocki śmierdzą Klocem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Jak będzie chciał to was poprosi o takie rady życiowe. Robi na klockach to niech robi, a wy jak nie znacie odpowiedzi na jego pytanie to siedźcie cicho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 13 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Polać Tymonowi drogiej wódy. Albo czego on tam chce i dać pięć buziaków w policzek za to, że chyba jest tu jedyny który mnie rozumie. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi