pio_trek Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 jak zrobić objekt przezroczysty???? coś trzeba w sprite ustawić albo w objekcie???? pomoże mi ktoś????? chodzi mi żebyten objekt gdy bedzie miał kolizje z graczem znikał a jak gracz odejdzie to ma sie pojaiwc takze przeźroczysty chodzi mi zeby była fajna tabela z nabojami, zyciami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 hm,radze poczytać helpha :] image_alpha daje fajny efekt przeźroczystości(nie siatkowane) - polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 22 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 thanks jetstem wniebowzięty........................................ :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi