Nx Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Witam :) Mam pytanie bo kupuję dzisiaj grę ale niewiem jaką czy Diablo 2 + LOD czy Guild Wars ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Gralem w to i to. Tzn w jedno nadal czasami zagram, mianowicie diablo. Jakos mnie bardziej przekonuje ta gra. Ale watpie czy mozna porownywac te dwie gry. Ja jednak wolalbym diablo niz guild wars. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Nom ja tak samo, chociaz diablo mi sie znudziło już, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Bierz Guild Wars... Diablo to przestarzały klamot. (proszę..... tylko nie bijcie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 drugi głos na guild wars. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Tak więc 1:1 ale a gdy bym brał Guild Wars to Facction czy Nightare (czy jakoś tak) Edit: No chyba, że polecacie inne gry mmo do 30 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Prophecies. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Nie stety nie może być Prophecies bo jest za 50 zeta Edit: Aha i żeby poszły na Wine albo Cedega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Na Wine czy Cedega? Jak tak.... to będzie problem z Guild Wars'em. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 No diablo 2 + LOD będę uruchamiał przez Cedegę a czemu z Guild Wars będą problemy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 diablo 2 po jakimś czasie wieje nudą, szczególnie na battlenecie, gdzie gra sie kilkakrotnie gorzej :< Nie wiem czemu ;o Bierz GW, tylko nie factions, bo ma chuooofyy klimat, polowa kontynentu to jakies miasto po kij wie czym, cos ala fallout ? (wybuch bomby, czy co ? ;o). Bierz Nightfalla albo prophecies. Mianowicie, to gdzie Ty masz te gry po 30 zlotych ? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Factions miało klimat chociaż po pewnym czasie gracze go zje****. Obecnie jakoś ciężko trawię mmo bo wszystkie wydają mi się anty klimatyczne. Wziąłbym Diablo2 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 No może nie 30 zł ale 40 zł :P Guild Wars Nightfall http://allegro.pl/item494206763_guild_wars..._najtaniej.html Diablo 2 + LOD http://allegro.pl/item490531622_nowa_gra_c...d_oryginal.html No ale KubaGM mówił że może być problem z GW na Cedega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Jeśli masz zamiar normalnie w GW grać musisz kupić wszystkie 3 kampanie + dodatek bo inaczej będziesz miał strasznie ograniczony dostęp do ekwipunku i umiejętności, przez co będzie ci ciężko na arenach PvP. A tam na marginesie Factions nie jest taki zły i nawet klimat trzyma. Możesz jeszcze grać przez neta w http://www.mountblade.info/ jak ściągniesz odpowiednią łatkę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Mam na myśli to, że może nie pociągnąć na najwyższych detalach... Oczywiście wszystko zależy od kompa, ale i tak emulatory są pamięciożerne. Mistyk, dawaj linka do łatki! (jestem fanem tej gierki) ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi