zalu Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 był na gmclan kiedyś taki przykład że były jednostki jako ludzie i zaznaczało się ich "kwadratem" i później klikało się i oni tam szli może ktoś wie co to za przykład ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 To chyba napisał PsichiX przykład sztucznej inteligencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 30 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 możesz dać linka bo nie mogę znaleźć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Sorry pomyliło mi się to nie było PsichiXa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 30 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 no to w takim razie pytanie ciągle aktualne. btw. który mnie raportował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=8270&hl= tu są jako kulki ale czy to to? (sciągnij update.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 hehe ja zrobiłem przykład wręcz identyczny xD ( też są czerwone kulki ) Głupio tylko, że ustawiają się w formacje dopiero pod koniec, a nie w trakcie ruchu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi