megaman Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Cześć jak zrobić monetę taką jak w mario taką co że jak się przywaliło w ten klocek ze znakiem zapytania to wyskakiwała nad nim moneta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Spróbuj to na zmienianiu objektów. I tworzeniu objektów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megaman Opublikowano 30 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Spróbuj to na zmienianiu objektów. I tworzeniu objektów. ja nie kumam zbyt takich rzeczy jestem początkujący w gm'ie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Cześć jak zrobić monetę taką jak w mario taką co że jak się przywaliło w ten klocek ze znakiem zapytania to wyskakiwała nad nim moneta Było już wałkowane tyle razy... Poszukaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 To ci radzę najpierw przeczytać wszystkie kursy na gmclanie, i potem korzystać z funkcji szukaj na tym forum za nim napiszesz temat Edit: Ghost :P byłeś szybszy o 1 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Masz: https://gmclan.org/up3174.html (mario_engine) Kiedyś znalazłem to na necie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megaman Opublikowano 30 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 zamykam temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi