OriPL Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Tytuł: Ball Game Gatunek: platformówka Opis: W grze należny wystrzelić kulkę pod odpowiednim kontem aby doleciała do portalu Download: https://gmclan.org/up3309_4_ball_game2.html Rozmiar pliku: 3,5 mb Autorzy: Ja Programowanie: Ja Fabuła: Ja (chyba jej nie ma :D) Grafika: ja , internet, zasoby gm Muzyka: internet Screeny: MENU: Screen 1 GRA: Screen 1 to dopiero demko :D xD grafikiem najlepszym nie jestem sprzydała by mi się pomoc :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vincenty4 Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 pod odpowiednim kontem aby doleciała do portalu No teraz to żeś pojechał <_< Gra jest nawet przyjemna i oryginalna (choć z pewnością były już takie, ale nie widziałem ich zbyt dużo), grafika wbrew pozorom nie przeszkadza i można się do niej przyzwyczaić (no może poza tym "prądem"). Powiedzmy 4- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 A ja buga znalazłem ;P ss: http://img444.imageshack.us/img444/9356/89327150gw8.png(piłeczka się przycięła :( ) Ale gra ogólnie extra, fajne, niezły pomysł na gre. 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megaman Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Bardzo fajna gierka daje 9/10 zabija czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 oryginalna (choć z pewnością były już takie...) Skoro były już takie to co w tej grze jest oryginalnego? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OriPL Opublikowano 28 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 thx... buga postaram się poprawić... mnie się tak jeszcze nigdy nie zda żyło... może macie jeszcze jakieś pomysły co wrzucić do tej gry?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Bardzo fajna gra i ciekawy pomysł. Tylko tytuł trefny nie pasuje do gry, mam nadzieje że go zminisz. Gatunek: platformówka !!!NIE POWIEDZIAŁBYM!!! Plusy: +Pomysł +Muzyka Minusy: -Tytuł Grafika: 3/5 Klimat: 5/5 Grywalność: 5/5 Ogólnie: 13/15~4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi