Ryba24 Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Potrzebuję korytarz szkolny lub lepiej kawałek ściany, który ładnie się połączy z 2 takim samym kawałkiem i podłogę do tego bardzo proszę i podajcie mi stronę z podobnymi do tego ludzikami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Jaki rzut? jakie wymiary? Masz wyskrobałem coś dla Ciebie... trochę wzór na ścianie mi nie wyszedł ale już nie miałem pomysłu. Edit: Down@ Co to ma do tematu? Hehe chyba poleci WARN 10 punkt regulaminu. Borek sciana.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jalbum Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Nie lubie szkoly, nauczyciele sa wredni :( SPAM Borek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 26 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Może być trochę poprzerabiam i będzie cacko A, Jalbum o tym będzie gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi