Crackkk-GM Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 PS. Co to Red World??? twoj konkurent ps; w nowej grze dodalem rece ;p i jest lepsza animacja ale tego kodu nie dam ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 12 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Warrior Man -> Mystic Land -> Red World Ale te twoje gry przechodzą zmianę nazwy. A ile oddzielnych obiektów do animacji zrobiłeś jeśli można wiedzieć??? Bo ja dodaje właśnie kolejne dwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Warrior Man -> Mystic Land -> Red World Ale te twoje gry przechodzą zmianę nazwy. A ile oddzielnych obiektów do animacji zrobiłeś jeśli można wiedzieć??? Bo ja dodaje właśnie kolejne dwa. Poco oddzielne objekty? :o u mnie wszystko w drawie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Mam buga w inventory :D A więc: Gdy weźmie się item, a następnie go wyrzuci po przytrzymaniu strzałki w gorę lub w dól to nie "bohater" się rusza tylko item... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Nie ma to jak najpierw robić inventory i chodzenie, a potem dopiero pisać silnik multi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Nie ma to jak najpierw robić inventory i chodzenie, a potem dopiero pisać silnik multi Ba! ja od samego początku poprawiam przyszłe błędy :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 12 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Sorry Crackkk nie dopisałem że w drawie obiektów. Yoda każdy inaczej robi grę. Phoenix tego bohatera zrobiłem tylko aby był view i pewien dystans żeby było można brać itemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 @UP: Aha :P, to zwracam honor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Sorry Crackkk nie dopisałem że w drawie obiektów. Ja mam 1 objekt ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 13 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Ja mam 5 żeby było można różne animacje i tym podobnie biegi downa robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Gra może być fajna :) Lubię ten klimacik. A będzie tryb multiplayer? Jeśli tak, to będzie to konkurencją dla Almory :P Czekam z niecierpliwością. 5/5 na zachętę, za klimacik i fabułę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Yoda każdy inaczej robi grę. To powodzenia w pisaniu inventory od początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Tytuł:The Real Truth Gatunek:MMORPG Lubię ten klimacik. A będzie tryb multiplayer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 i nastepna gra jak almora... dajcie spokoj mmorpgom, niech zrobi ktos pozadny platrofm shooter online czy cos takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 19 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Nowy film lepsze bujanko drzew coś tam lata w powietrzu i zrobiłem system wczytywania z zasobów chociaż tego nie zobaczycie :P Film link Film youtube FPS małe bo zabardzo nie znalazłem lepszego programu niż fraps programu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Filmik mało pokazuje. Na razie nie dawaj filmików ew screeny. Dorób kilka monsterów, AI, i pokaż filmik z rzeźni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 te drzewa sie kręcą jakby tańczyły. ja bym zmniejszył obrót a dodał troche szybkoś. w sumie to takich gierek, czy silnikow -przykładów jest sporo już. już dawno się to przejadło wszystkim. jeśli gra nie dorówna - przynajmniej nie dorówna Almorze, co bedzie trudne, to nie będzie raczej wypał, no ale dla zaspokojenia własnych potrzeb tudzież ambicji można robic tworzyc kreowac. jesli nie bedzie w niej nic nowego, to bedzie niewypal - sie obawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Chciałbym przetestować oddzielny moduł rejestracji przez co będzie można się zarejestrować do gry bez konieczności jej uruchamiania. Link. Serwer do rejestrowania uruchamiam tylko godziny 21:15. Serwer jest już teraz ON. Proszę pisać jeżeli jakieś błędy wyskoczyły. Edit: Sorry coś się pochrzaniło dam za chwilę poprawioną wersje. Edit2: Ok naprawiłem. Edit3: Testy zakończyły się pomyślnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmitak Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 I następna gra Top-Down Co w nich widzicie :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Hmm... potrzebuję jakiegoś beta testerka, proszę zgłaszać swoje propozycje. Edit: Chyba pomyślę nad nową zapowiedzią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 ja mógłbym być beta testerem napisz mi na pw co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Poki co, mi sie nudzi wiec mozesz pisac, powinienem znaleźć czas :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi