Black Keeper Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 mam pytanie, wlasciwie godzinke temu zaczelem sie bawic GM'em i planuje zrobic dla siebie taka gre rpg 2D, i czy da sie zrobic sklepy? Myslalem oczyms takim ze: Stoi sobie NPC w sklepie i jak nacisne na niego np PPM to pojawi mi sie takie okienko w ktorym moge wybrac sobie bronie do kupienie czy do sprzedania. wiem ze by trza bylo napisac kod na buy/sell items itp ale czy da sie tak w GM? A Hp bar? czy da sie zrobic zeby byl nad postacia? I czy da sie zrobic ze na srodku jest glowne okno z gra (gdzie sie dzieje wszystko), nizej masz okno chatu, a po prawej takie okienko w ktorym masz uzywane bronie. Czy da sie to all zrobic w GM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 jak sie znasz dobrze na gm to wszystko możesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 Kolego, wszystko się da. Gwarantuję ci to. Tylko trzeba wszystko samemu, ręcznie, zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quetzacotl Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 koelga zaczyna jak ja pare lat temu, pamietam moje pierwsze pytanie: "Jak zrobic rtsa w GMie?" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi