Cobra Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zna ktoś jakiś dobry komplator? Bo np. MS Visual Studio to jak uruchomiłem na moim sprzęcie to... Oto mój komp. Celeron 2GHz GF 2 MX 64MB 256 Ramu Niezły nie? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 Kartę graficzną bym zmienił i trochę ramu dołożył. Wtedy możesz mówić że masz niezły :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 Chodzi Ci zapewne o środowisko, no to ja polecam Dev C++ i C++ Builder. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 AMD Alhlon 1.6GHz Radeon 9200 128mb 512 DDR Ramu Łeee! :P Powinno ci praktycznie każdy kompilator ruszyć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 VS powinien Ci pędzić bez problemu... Poza tym kompilator czego? VB, C/C++, C#, pascal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 VS powinien Ci pędzić bez problemu... Poza tym kompilator czego? VB, C/C++, C#, pascal? <{POST_SNAPBACK}> Wiadomo że C/C++ bo ten dział jest tylko dla tego języka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 A rzeczywiście - nie zorientowałem się. Popieram Vardiego - Dev C++ jest w sumie bardzo dobry i ma dodatkowe paki (Dev Paks). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 17 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 A gdzie znajde najnowszą wersje Dev'a C++? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 Szukaj w GOOGLE :P Pietrus@ Może lepiej jakby sam się nauczył szukać <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 Kliknij tutaj! A ja zamiast spamować, postanowiłem pomóc, ot co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 18 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2005 W google to szukalem i jakieś stare wersje tylko byly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi