g-Enjoy Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Szukam nagrywarki Blu-Ray, cena do 600zł. Nie pytajcie się po co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 www.allergo.pl Albo po prostu idź do Media Markt i ją sobie kup :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 www.allergo.pl EPIC FAIL Twoja pomoc jest tak użyteczna, że aż zniewala z nóg. Przecież chciał, żeby mu znaleźć jakąś nagrywarkę BR do 600zł. @Bagno: http://qoop.pl/Napedy/Dvdrec-Bluray-LITEON...ta-Czarny-Bulk/ Znalazłem coś takiego, chyba najtańsze co jest, ale jak dla mnie, to LiteOn nie jest marką godną zaufania, ale co kto lubi. Nie mam dobrej opinii o tej firmie po ich nagrywarce DVD, która nie chciała zapisywać na każdym rodzaju płyt DVD i nie zamykała sesji większości płyt CD nagrywanych na szybszych prędkościach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 EPIC FAIL Twoja pomoc jest tak użyteczna, że aż zniewala z nóg. Przecież chciał, żeby mu znaleźć jakąś nagrywarkę BR do 600zł. @Bagno: http://qoop.pl/Napedy/Dvdrec-Bluray-LITEON...ta-Czarny-Bulk/ Znalazłem coś takiego, chyba najtańsze co jest, ale jak dla mnie, to LiteOn nie jest marką godną zaufania, ale co kto lubi. Nie mam dobrej opinii o tej firmie po ich nagrywarce DVD, która nie chciała zapisywać na każdym rodzaju płyt DVD i nie zamykała sesji większości płyt CD nagrywanych na szybszych prędkościach. Mi ich nagrywarka zaczęła płakać po roku. Nie chciała nagrywać DVD+ i DVD-DL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Za co mnie zaraportowaliście? Ja chciałem tylko pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Za co mnie zaraportowaliście? Ja chciałem tylko pomóc. Prosiłem konkretnie. Sprzętu który kosztuje więcej niż 100zł na allegro nie kupuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi