J@ERO Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 No właśnie idę sobie w grze, view się uruchamia i nagle trzęsienie ziemi. Co mam zrobić? Jeśli był taki temat to nie mówcie ,,opcja szukaj nie boli" tylko podajcie link do takiego tematu. ruchplatformowy.gm6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rewlisz Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Wyłącz i włącz grę. Bo u mnie jest wszystko dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@ERO Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Wyłącz i włącz grę. Bo u mnie jest wszystko dobrze. Z tym, że tutaj nie dałem viewa. Mógł/mogła byś zrobić viewa na długość planszy 9999 a rozmiar wyświetlania na ekranie 648x480 i koleś ma być na środku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rewlisz Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Wklep to samo: http://www.gmclan.org/up2439_6_5c80576bf7.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi