trolu122 Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 mam photoshopa 7 i takie dziwne cos ze w ps kolory są ciemniejsze :P jak zapisze obrazek i otwieram w paincie albo innym programie zaraz jest jaśniejsze :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 to zapisuj jaśniejsze... może tylko to pomoże... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Też tak mam, tylko że na odwrót. :P Na szczęście da się z tym normalnie pracować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 zmień palete kolorów na RGB 24-bit bo podejrzewam że pracujesz na Lab coś tam, gdzie szary jest czarny, a czerwony różowy :P hint: image/convert to czy jakoś tak, przynajmniej tak jest w ósemce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 w viewie są jakies opcje zaznaczyłem monitor RGB i jest lepiej ale nie do konca :P sa tam jakies ustawinia i mnustwo monitorów do wyboru :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 zostaw na RGB i pobaw sie kontrastem w zakładce efects, no albo taki efekt jak levels pozwoli wszystko ładnie wyważyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rewlisz Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Image>Mode>RGB zaznacz i 16 - Bits/Channel. Ja mam CS2 więc trochę inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi