aero Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Znalazłem coś bardzo ciekawego w necie. Otoz na stronce BVHFiles sa darmowo udostepnione pliki BVH z nagranymi partiami motion capture. Nagrane partie mozna otworzyc chociazby w nowym Milkshape 3D. Przykladow jest ok. 70. Sa naprawde super nagrane (np. chód pijaka :D ). Jestem ciekawy czy jakos daloby rade to polaczyc z modelem i np. wprowadzic do GMa. Chodzi mi wlasciwie czy daloby rade to zrobic bez uzycia programu typu 3dsmax. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Bez użycia programu do modelowania, to na 100% nie :P . Już ci to mogę zapewnić :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Ultimate Marmot gada prawde. Lepiej odrazu sobie sprawić 3D studio max jeżeli chce się ktoś zajmować animacją MC. Poza tym 3dsm7 ma wspaniałe możliwości morfingu... yum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2005 Cinema 4D obsługuje BVH i jest do niej plugin umożliwiający zapis do formatu Game Makera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi