PoxiPol Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=-XD_ma222Uc jak sie nazywa muzyka z tej gry? grale spodobalo mi sie, i mialem wspanialy pomysl na gre ktora napewno nigdy nie wyjdzie, lae co mi tam, zna ktos nazwe tej muzyczki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Melodia z Black Eyed Peas- Pump It bodajże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 its misirlou from pulp fiction or taxi *the french one from luc besson^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Melodia z Black Eyed Peas- Pump It bodajże Ja ci ku**a dam. To że ktoś kradnie muzykę i prawie nic do siebie nie dodaje nie znaczy wcale, że jest jego. Pulp Fiction - Misirlou Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi