propaganja Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Czyli mixior, 22 kawałki upchniętne w 11 minutowy set, wszystkie kawałki zrobione przez murdalowrida i mnie. może nie wszystkie z tych kawałków trafią do sound tracku, ale zdectdowanie warto przesłuchać. Piszcie opinie http://www.gmclan.org/up993_8_murdanpropa_promoshit.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Wyszło naprawdę fajnie. Ze słabszych fragmentów to jedynie bodaj 1:15, jakieś takie nijakie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Najbardziej podoba mi się od 8:50 ten bit ;p Fajne też 10:50. Ale ogólnie kawał dobrej roboty. Nie kiedy trochę słabsze kawałki ale całość jest super ;p Pozdrów tam ode mnie Lowridera ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Dawaj wszystko do sound tracka- wszystko wg. mnie jest :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 No no, co rusz słyszę nowe kawałki. Czuję że będzie bardzo klimatyczna gra. Pozdrawiam całą załogę Lucky Day :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Naprawde niezłe kawałki z tego wyszły :) Mi sie podoba właśnie kawałek kolo 9 minutki :) wypas . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi