Xzibin Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Witam. To mój pierwszy post Mam problem stworzyłem postac i plansze , ale jak włączam gre to tło wokoło postaci jest inne niż w grze :( Fotka : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...1504b81161.html Jak to zmienic ? Prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Ustaw w spricie opcję transparent :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Czodzi Ci o to, że postać ma biały kwadrat wokół siebie? Włącz ustawienia sprite'a(grafiki) i zaznacz okienko transparency. Piksel w lewym dolnym rogu będzie kolorem przeźroczystym. @UP: Wyprzedziłeś mnie, ale jedno mnie cieszy. Mów mi "smart newbie" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xzibin Opublikowano 12 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Pomogło wielkie dzięki . Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi