pio_trek Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Mam strzelanie zrobione na podobnym sposobie co w przykładach 'platform' i niewiem jak zrobić żeby wyświetlało mi liczenie naboji naboje bo trzeba dośc dużo strzelać inikt niezapamięta ile ma amunicji. i jeszcze jedno moja gra jest całkowicie pozbawiona skryptów bo nieumien ich pisać ale to akurat może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Poszukaj w uploaderze Bigsharka, on kiedyś robił taki przykład. Pamietam , był on bardzo dobry. A tak pozatym to kiedyś był już taki temat i ten własnie Bigshark podawał linka do swojego przykłądu. A więc szukaj. A na następny raz pamętaj: Czasami wystarczy poszukać w zbiorach prawdziwych ekspertów od GM a napoewno znajdziesz to czego szukasz(w tym wypoadku przykład liczenia naboji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quetzacotl Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 pisze sie nabojów i to samo do Bigsharka "EKSPERTA" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi