Luksor Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Co jest nie tak? Wpisałem java -jar 1.jar i plik się nie uruchamia! Proszę o pomoc jak to uruchomić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Pytam się jeszcze raz, na co była pisana ta aplikacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 5 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Na PC. Mogę nawet podać nazwę, jest to GM Obfuscator. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Weź sobie zainstaluj nowszą wersję javy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 5 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Już kilka instalowałem, na żadnej nie działa. EDIT: LOL, ściągnąłem jeszcze nowszą wersję i działa! Dzięki Tymon! :thumbsup: Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi